Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om företaget

Hudik Hästsport startades upp 2011 och året 2013 köpte jag företaget och öppnade upp Webbutiken www.hudikhastsport.se

Du hittar den fysiska butik i Glada Hudik där jag hyr en lokal av Hudiksvalls Rid och Ponnyklubb. Butiken har egen ingång och stor gratis parkering.

Visionen är att ge en bra upplevelse mellan häst och ryttare genom att förse dem med ett varierat och kvalitativt sortiment. Alla ska ha möjligheten att kunna handla hos Hudik Hästsport , därför tycker jag det är viktigt med varor i olika prisklasser. Målet är att göra varje enskild kund nöjd  

Jag strävar efter att uppdatera sortimentet med hållbara varor till ett attraktivt pris för varje kund. Hudik Hästsport har kontrakt med kända märken som Roeckl, CharlesOwen, Acavallo, Tech, Lippo, BR, MountainHorse, Dyon och Equiline bland många andra.

Naturligtvis värnar jag om vår miljö och försöker påverka med så lite sophantering som det är möjligt i verksamheten. Därför återanvänds det mesta av emballaget och butiken har endast papperspåsar och hållbara påsar som kan återanvändas av kunden i stallet för schabrak och täcken m.m.

Vi har över 100 produkter av många billiga ridsportsprodukter i vår Outlet 

 

Vill du komma i kontakt med mig så gör du det genom att skicka ett mail till: 

info@hudikhastsport.se

Du kan kontakta mig på e-post dygnet runt. Målet är att du skall ha fått svar på dina frågor inom 24 timmar under vardagar.

 

Kundtjänst

Hos Hudik Hästsport får du personlig service och snabb leverans.

 

Butiken hittar du i Glada Hudik:

Hudik Hästsport 

Östanbräcksvägen 67

824 93 Hudiksvall 

 

BUTIKENS ÖPPETTIDER: 

info/oppettider-i-butik
 

 

 

 

 

Webbutiken har ALLTID öppet när det passar DIG!

Det går perfekt att beställa i webbutiken och få levererat i skåp utanför butik 

 

 

Kontakta oss via E-post dygnet runt. Vi har som mål att du ska ha fått svar på dina frågor inom 24 timmar under vardagar.

info@hudikhastsport.se

 

Du kan även nå oss på mobil när vi är i butik och inte är upptagna med kunder (Obs! Vi har ingen mobilsvar som vi lyssnar av, så skicka hellre ett mail så återkommer vi)  Tyvärr har telefonnumret kommit utländska bedragare tillhanda, som ringer konstant, dygnet runt, vilket gör att det inte går att svara längre. (samtalen är såklart anmälda och håller på spärras) Därför ber jag nu mina fina kunder att skicka sms eller mail istället. Tack för visad förståelse!

  0730610704

 

 

 

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen