Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om oss

Vår vision är att ge en bra upplevelse mellan häst och ryttare genom att förse dem med ett varierat och kvalitativt sortiment. Alla ska ha möjligheten att kunna handla hos oss, därför tycker vi det är viktigt med varor i olika prisklasser. Vårt mål är att göra varje enskild kund nöjd  

Vi strävar efter att uppdatera vårt sortiment med hållbara varor till ett attraktivt pris för kund. Vi säljer kända märken som CharlesOwen, Jacson, Lippo, HKM, BR, JohnWhitaker, MountainHorse, Dyon och Equiline bland många andra.

Naturligtvis värnar vi om vår miljö och försöker påverka med så lite sophantering som det är möjligt i vår verksamhet. Vi återanvänder det mesta av emballaget och vi har endast papperspåsar och hållbara påsar som kan återanvändas av kunden i stallet för schabrak och täcken m.m.

Hudik Hästsport startades upp 2011 och 2013 öppnade vi upp Webbutiken www.hudikhastsport.se

Du hittar vår fysiska butik i Glada Hudik där vi hyr en lokal av Hudiksvalls Rid och Ponnyklubb. Vi har egen ingång och stor gratis parkering.

Vi har över 100 produkter av många billiga ridsportsprodukter i vår Outlet 

 

 

Vill du komma i kontakt med oss så gör du det genom att skicka ett mail till: 

info@hudikhastsport.se

Du kan kontakta oss på e-post dygnet runt. Vi har som mål att du skall ha fått svar på dina frågor inom 24 timmar under vardagar.

 

Du kan även nå oss på mobil när vi är i butik och inte är upptagna med kunder 

 0730610704

Kundtjänst

Hos Hudik Hästsport får du personlig service och snabb leverans.

 

Butiken hittar du i Glada Hudik:

Hudik Hästsport 

Östanbräcksvägen 67

824 93 Hudiksvall 

 

 

 

 

 

 

 

Webbutiken har ALLTID öppet när det passar DIG!

Det går perfekt att beställa i webbutiken och få levererat i skåp utanför butik 

 

 

Du kan kontakta oss via E-post dygnet runt. Vi har som mål att du ska ha fått svar på dina frågor inom 24 timmar under vardagar.

info@hudikhastsport.se

 

Du kan även nå oss på mobil när vi är i butik och inte är upptagna med kunder (Obs! Vi har ingen mobilsvar som vi lyssnar av, så skicka hellre ett mail så återkommer vi) 

  0730610704

 

 

 

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen