Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vi tipsar!

Hösten är nu på väg och uppstallning innebär detta en stor omställning. Hur kan vi som hästägare hjälpa våra hästar att hantera denna förändring för att bibehålla hälsa och vitalitet genom de mörka, kalla månaderna?

Här bjuder vi på NAFs fina tips för att bibehålla en allmän god hälsa under hela hösten.

Gradvis övergång - Den gyllene regeln för utfodring säger att alla förändringar bör ske successivt. Om möjligt bör den uppstallade tiden gradvis ökas samtidigt som utevistelsen trappas ner. Detta hjälper hästen att anpassa sig både fysiskt och mentalt.

Anpassa stallmiljön - Försök hitta sätt att berika stallmiljön för att så gott det går efterlikna hästens naturliga beteende. Prova till exempel att placera grovfoder, kraftfoder, vatten och saltsten på olika platser i boxen. Detta uppmuntrar till hästens naturliga sätt att långsamt förflytta sig medan den äter, vilket hjälper till att maximera matsmältningen.

Fiberrik diet - En foderstat baserad på i första hand grovfoder och fiber är det bästa alternativet för din häst under vintern. Denna diet bidrar till att hålla hästen sysselsatt, nöjd och ger en tillräcklig tillförsel av energi för arbete och bibehållet gott skick.

 

Kundtjänst

Hos Hudik Hästsport får du personlig service och snabb leverans.

Du kan kontakta oss på e-post dygnet runt. Vi har som mål att du ska ha fått svar på dina frågor inom 24 timmar under vardagar.

info@hudikhastsport.se

 

När vi är uppkopplade kan du även chatta med oss. Se chattfunktion i webbutik

 

Butiken hittar du i Glada Hudik:

Hudik Hästsport 

Östanbräcksvägen 67

824 93 Hudiksvall 

 

Öppettider i butik 

Tis 16-18 

Tors 16-18 

Fre 11-13 

Lör 11-13

 

 

Webbutiken har öppet varje dag för leverans

Bor du nära så beställ och hämta i eller utanför butiken

 

 

 

 

Ang. Covid19: Hos oss kan du handla tryggt. Vi följer Folkhälsomynigheternas rekommendationer. Hör gärna av dig till oss om du har funderingar.  Vi kan lösa det mesta när det gäller leveranser och hämtningar utanför butik 

 

 

 

Du kan även nå oss på mobil när vi är i butik och inte är upptagna med kunder 

  0730610704

 

 

 

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen